Video Pilihan!!

Ruangan Pengumuman/Update Disini

Web KharFM masih dalam penambahbaikan. Kesulitan amat dikesali.TQ.

LINK ALTERNATIF DI SINI (jika player di blog tidak berfungsi)
http://myradiostream.com/kharfm

## [7/10/11] RADIO KHARFM AKAN BERSIARAN BERMULA PADA JAM 11.00 MALAM.##

## [ 3/6/12] RADIO KHARFM AKAN BERSIARAN HAMPIR 24 JAM SEHARI BERGANTUNG KEPADA JADUAL DEEJAY YANG AKAN DIUMUMKAN DI FB.##

##[8/6/2013] RADIO KHARFM AKAN MULA BERSIARAN PADA JAM 10.30 MALAM DAN MUNGKIN AKAN ADA PERUBAHAN DARI MASA KE SEMASA. SEGALA MAKLUMAT SIARAN AKAN DI UPDATE DI GROUP KHARFM DI FB.##


Thursday, 22 September 2011

Upgrade In Action [22/9/2011]

Disebabkan Oleh masalah server radio yang dihadapi sejak 2 hari kebelakangan ini, Crew terpaksa merehatkan siaran untuk memberi laluan mentenen kepada server radio dan website KharFM.

Radio akan dipasang pada jam 11.30 malam [agaknyer kot] untuk tujuan percubaan. Jika berminat mendengar, tak salah, Jom Dengar mr.Mentenen berdejay hehe.

Pihak kami juga akan cuba meminimumkan tempoh penyelenggaraan untuk Dejay@cikgu bersama dengan anda seperti biasa. Kesulitan amat dikesali. Diharapkan agar pendengar bersabar dengan perkara ini.

Untuk pengetahuan pendengar, radio server dan blog ini atas platform percuma dan bukan berbayar. Tidak hairan jika terdapat banyak masalah yang timbul kerana servis yang sangat basic.

Sungguhpun begitu, atas dasar korang semua yang sporting hehe, kitorang akan tweak segala sistem untuk memudahkan pihak kami dan anda sebagai supporter gituu. Penambahbaikan akan berlaku dari semasa ke semasa. Jika ada cadangan, hantarkan sahaja email ke matakhar@gmail.com agar kami dapat mengadaptasikan cadangan anda terhadap radioblog KharFM!!!

Thank You in Advance Yo.

Comments
0 Comments

0 Kata Mereka..:

Dari Meja Editor

Radio kharfm merupakan badan yang bergerak sendiri pada ketika ini. Segala maklumat dan hak penyiaran di atas tanggungjawab admin dan tidak ada kaitan dengan mana-mana jabatan atau pun persatuan di UPSI.
Masih dalam Pembaikan. Maaf Atas Kesulitan.TQ.

Genk

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More