Video Pilihan!!

Ruangan Pengumuman/Update Disini

Web KharFM masih dalam penambahbaikan. Kesulitan amat dikesali.TQ.

LINK ALTERNATIF DI SINI (jika player di blog tidak berfungsi)
http://myradiostream.com/kharfm

## [7/10/11] RADIO KHARFM AKAN BERSIARAN BERMULA PADA JAM 11.00 MALAM.##

## [ 3/6/12] RADIO KHARFM AKAN BERSIARAN HAMPIR 24 JAM SEHARI BERGANTUNG KEPADA JADUAL DEEJAY YANG AKAN DIUMUMKAN DI FB.##

##[8/6/2013] RADIO KHARFM AKAN MULA BERSIARAN PADA JAM 10.30 MALAM DAN MUNGKIN AKAN ADA PERUBAHAN DARI MASA KE SEMASA. SEGALA MAKLUMAT SIARAN AKAN DI UPDATE DI GROUP KHARFM DI FB.##


Saturday, 24 September 2011

Crew Member Needed

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera Semuanya.
Ya, seperti yang diberitahu kepada anda, untuk sekarang ini, krew sangat terhad dan gerak kerja sangat terbatas. Kalau ada yang sama minat dengan kitorang boleh la jadi krew KharFM. Tapi, bukanla secara berbayar hehe. Page ini kan suka-suka. Jadi orang yang paling sesuai ialah orang yang minat yang tinggi baru la buat keje dengan kepuasan!.

Krew yang sangat diperlukan ialah krew penulisan. Kalau ada orang yang betul-betul berminat boleh kitorang jadikan korang admin dalam penulisan berita dan pengumuman. Jangan malu jangan segan mencuba, admin KharFM pun dah beberapa kali dicemuh dan dilemparkan ayat-ayat "cinta" dari beberapa pihak. Tapi, admin membuat semua ini untuk kepuasan diri, so tak ada masalah sampai sekarang. Adat la tu buat benda baru kena cemuh baru la menjadi. Kena sabo banyak-banyak hehe.

Krew amik gambar pun diperlukan, krew amik video pun diperlukan, krew proses gambar dan video pun diperlukan, krew yang mulut laser pun diperlukan, krew keagamaan pun diperlukan, krew pengacara tv pun diperlukan dan banyak lagi la. Kan elok kita dapat kumpulkan kepakaran dalam satu website sahaja. Student pun tak perlula pergi ke 2, 3 laman website untuk mendapatkan maklumat sebab semuanya ada disini!.

Admin dah test semua dari audio ke gambar ke video ke penulisan ke editing dan last publish to public. So, tak ada masalah untuk testing lagi, admin akan ajarkan semuanya. Nak g dating juga weh kadang-kadang. Tak terbuat semua tu dalam satu masa.

Sooooo....kalau ada yang berminat, rojer2 kat email matakhar@gmail.com atau post kat kharians pun boleh atau gtau kat chat sewaktu bersiaran pun boleh...

Apa yang penting..kerjaaaaaasama hehe

Crew Member,
Admin KharFM.

Comments
0 Comments

0 Kata Mereka..:

Dari Meja Editor

Radio kharfm merupakan badan yang bergerak sendiri pada ketika ini. Segala maklumat dan hak penyiaran di atas tanggungjawab admin dan tidak ada kaitan dengan mana-mana jabatan atau pun persatuan di UPSI.
Masih dalam Pembaikan. Maaf Atas Kesulitan.TQ.

Genk

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More