Video Pilihan!!

Ruangan Pengumuman/Update Disini

Web KharFM masih dalam penambahbaikan. Kesulitan amat dikesali.TQ.

LINK ALTERNATIF DI SINI (jika player di blog tidak berfungsi)
http://myradiostream.com/kharfm

## [7/10/11] RADIO KHARFM AKAN BERSIARAN BERMULA PADA JAM 11.00 MALAM.##

## [ 3/6/12] RADIO KHARFM AKAN BERSIARAN HAMPIR 24 JAM SEHARI BERGANTUNG KEPADA JADUAL DEEJAY YANG AKAN DIUMUMKAN DI FB.##

##[8/6/2013] RADIO KHARFM AKAN MULA BERSIARAN PADA JAM 10.30 MALAM DAN MUNGKIN AKAN ADA PERUBAHAN DARI MASA KE SEMASA. SEGALA MAKLUMAT SIARAN AKAN DI UPDATE DI GROUP KHARFM DI FB.##


Thursday, 11 August 2011

Segmen 1: Jom Lepak di KharFM [11/082011-Khamis]

Secara Tidak rasmi malam ini KharFM akan bersiaran tepat jam 10.40 minit malam. Jadi, kepada pendengar yang mahu bersama kami malam ini. Masuklah ke Blog KharFM. KharFM akan cuba bersiaran sehingga tengah malam ini Okeh..

Anda dialu-alukan mengirimkan pesanan melalui komen di bawah. Tulis banyak-banyak pun tak apa, tapi pastikan anda check box yang bertanda "post comment to my FB profile". Sebabnya Jika tulis panjang-panjang [kalau ada ucapan] nanti akan terbit di wall FB anda.


Kalau ada pengumuman pun takpe. Silakan, kami akan bacakan pengumuman anda berulang kali bergantung kepada prioriti mesej tersebut.

Jadi apa tunggu lagi. Jumpa Anda Jam 10.40 malam ini.TQTQTQ.

KharFM Crew.


Comments
0 Comments

0 Kata Mereka..:

Dari Meja Editor

Radio kharfm merupakan badan yang bergerak sendiri pada ketika ini. Segala maklumat dan hak penyiaran di atas tanggungjawab admin dan tidak ada kaitan dengan mana-mana jabatan atau pun persatuan di UPSI.
Masih dalam Pembaikan. Maaf Atas Kesulitan.TQ.

Genk

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More